Články - Zobrazení článku

Ze zastupitelstva města 14. 12. 2015

Zprávu z posledního zastupitelstva města přináší již tradiční filmové zpracování, je umístěno na webovém portálu youtube.com a je to již 9 video tvůrčí skupiny Milovice TV. Předvánoční zpráva ze zastupitelstva se dle ohlasů docela povedla, tak posuďte sami. V článku je přímý odkaz na video. Nyní je na diskusi zda je podobná forma informování vhodná a žádoucí. Tvůrci určitě přivítají případné další zájemce o zapojení se do projektu Milovice TV.


Klikněte na odkaz.

Zastupitelé mimo jiné schválili vypořádání infrastruktury u nových domů naproti Policii ČR na Mladé. Projednali průtokovou dotaci od kraje hasičům, schválili závěrečné rozpočtové opatření, které vyrovnává skutečné příjmy a výdaje. Schválili rozpočet na rok 2016, takže město nebude muset do rozpočtového provizoria. Schválili rozpočtový výhled města na léta 2017 - 2019. Projednali výstupy z Kontrolního a Finančního výboru.
Ne každý má možnost se zdlouhavých jednání účastnit a třeba přímé přenosy, které jsou v Lysé nad Labem znamenají nízkou kvalitu, špatnou srozumitelnost přenosu a hlavně hejno nesouvisejících informací.
Závěrem si dovoluji popřát vše nejlepší do roku 2016 a hodně dárečků nejen pod stromečkem, ale především v srdcích každého z nás.

(R)Zdeněk Milata 2015 20.Prosinec 11:12

0 komentářů