Pizzerie

O čem se diskutuje?

Diskutujeme o Pizzeriích v Milovicích.


 
2010 17.Leden 17:54 Igor: (předchozí) (Re: K.Filip z 17.Leden 10:27): Mily Filipe..rekla bych ze trochu prehanite :o)Jiz nekolikrat jsem v Pizzerii Pat-Mat byl a obsluha..podotykam,velmi prijemna me vzdy kdyz nastala takovato situace upozornila predem,ze jidlo bude trvat dele. Servirka se slusne i omluvila.A pokud jste si vsimnul i takovych malickosti,jako ze pizza mela 4 kolecka salamu...tak jste si urcite vsimnul,ze servirka tam byla sama..okolo obeda tam totiz obsluhuje vzdy jen jedna servirka :o)Preji hezky den..
2010 17.Leden 11:29 mařena: (předchozí) (Re: K.Filip z 17.Leden 10:38): musím jen souhlasit a i opravit: čabajku na pizzu nedávají, ale levnější klobásu .
2010 17.Leden 10:38 K.Filip: (předchozí) (Re: K.Filip z 17.Leden 10:27): Ještě doplním, že běžné minutkové jídlo v těchto mnou navštěvovaných restauracích pořídím v rozmezí 100 - 200 Kč, pizzu od 90 do 200 (upozorním, že v horní cenové hranici jsou již spíše specialtky) a hotovky pod 100 Kč. Mimo jiné porce jsou cca o 1/3 větší. K tomuto ještě pizza kterou jsem dostal v Pat-Mat byla základem šunka asi 3 -4 plátky na ní 4 kolečka čabajky a dva kusy sterilované papriky toť vše. Pokud bych si vzal lístek myslím, že by pár věcí možná chybělo. Než jsem sem napsal toto jsem líčil panu provoznímu na restauraci na mladé která patří stejnému majiteli a to ne jen jednou. Pokud si majitel z upozornění nic nedělá tak to nikdo nic neudělá.
2010 17.Leden 10:27 K.Filip: (předchozí) Zvláštní procházím díky své práci desítky restaurací měsíčně a to jak v Praze tak po celé ČR. Pokud jsem v pizerii počítal správně je tam celkem 5 lidí tedy 2 lidé v klasické kuchyni, dvě servírky a 1 pizzař. Jídel bych odhadl tak 150 - 200 za směnu. Zkuste mne tedy vysvětlit jaktože, znám minimálně pět restaurací stejné nebo větší velikosti a kapacity lidí kde obslouží na stejný počet jídel a to i + hotovky ve stejném počtu lidí. Další věcí je to, že pokud byl majitel přítomen včetně majitelky tak obvykle pokud je frmol nevšiml jsem si v jiných restauracích, že by zůstal sedět na zadku a ještě buzeroval personál. Obvykle se setkávám s tím, že majitel se zvedne a jde minimálně obsluhovat. To vypovídá jedině o vztahu majitele k svému obchodu, zákazník je jak vidět, až na posledním místě.
2010 17.Leden 09:42 vitej doma: (předchozí) (Re: K.Filip z 16.Leden 20:56):tomu se rika ceska klasika.Nikde ve svete se mi nestalo nic podobneho jenom tady u nas - doma tomu chovani rikam vitej doma...Misto omluvy nevychovanost.Mela jsem v Praze hosty ze zahranici tri dny a za kazdou restauraci co jsme navstivili jsem se jenom stydela.Na konci sve navstevy mi rekli Praha je moc hezke mesto jen chovani lidi tady k hostum to kazi.Tak nevim meli sme jenom smulu na restaurace nebo lidi...
2010 17.Leden 09:05 maryn: (předchozí) (Re: komentář z 17.Leden 07:22): jsou jiné restaurace, které mají ceny velmi podobné a jsou i v Praze. Čekat na objednávku jídla 50 minut by se nemělo stát nikde a pokud ano, měl by být zákazník upozorněn že tomu tak může být a sám se rozhodnout, zda to bude pro něj přijatelná doba.
2010 17.Leden 07:22 komentář: (předchozí) (Re: K.Filip z 16.Leden 20:56): Nevím, ale když čekáme dlouho na jídlo, určitě nás vždy obsluhou upozorní. Kdyby majitel měl zaměstnat ještě jenoho kuchaře nebo pizzaře, jídlo by nestálo cca 100 ale 160, tudíš nastáva otázka jste ochotní si za rychlost připlatit? Myslím že většina lidí určitě NE, raději si počkají a účet je "milovický". Když chcete superrýchlost a superkvalitu, jsou jiné restaurace napr. v Prahe ale to si připravte tučnou peněženku.:thumb:
2010 16.Leden 23:55 (R)St@nda: (předchozí) (Re: K.Filip z 16.Leden 20:56): Karle jsi to Ty a nebo je to jenom shoda jmen?
2010 16.Leden 22:56 K. Filip: (předchozí) (Re: Renata z 16.Leden 21:06): Pat-Mat naprosti Městskému úřadu.
2010 16.Leden 21:06 Renata: (předchozí) (Re: K.Filip z 16.Leden 20:56): Kterou pizzerii nebo restauraci máte na mysli?
2010 16.Leden 20:56 K.Filip: (předchozí) (Re: K.Filip z 16.Leden 20:56): Zavolal jsem tedy majitelce na mobil zda je toto mysleno vazne. Majitelk mne predala panu majiteli kteremu jsem sdelil, ze se mne cekani nelibi. Dale jsem mu sdelil pokud bych mu mel posilat fakturu za cekani na jidlo v jeho restauraci jsem milionarem. Pan majitel se osobne obtezoval k nasemu stolu a misto etikety jeho cisniku mne bez pozdravu sdelil jestli ma okurku na cele. Opacil jsem jestli ji tam mam ja pokud mne necha cekat hodinu na jidlo. Jidlo jsem nechal na stole zaplatil a odesel. Omlouvam se vsem hostum kteri byli v tedobe v restauraci, ale chovani majitele bylopro mne naprosto neprijatelne a tudiz jsem neminil ani dele setrvavat v tomto podniku.
2010 16.Leden 20:56 K.Filip: Prvni dojem z tohoto podniku v roce 2009 byl celkem dobry. Dojem zkazila doba cekni. Obsluha Vas zasadne neupozorni, ze budete cekat dele. Piti cca 5 minut, polevka cca 15 minut hlavni jidlo [ pizza ] nebyla do 50 minut. Odesli jsme tedy po zaplaceni napoju a polevky. Take jsme se doyvedeli od obsluhy etiketu poradi noseni jidel. Tato situace se posleze opakovala vicekrat. To jsme nastesti nebyli nuceni odejit jidlo bylo na stole zpravidla od 20 do 40 minut. Myslim, ze vetsina lidi nechodi do restauraci cekat, ale najist se. Vcera byl zazitek opravdu predcici vsechna moje ocekavanido restaurace jsme vstoupily asi 10 minut pred 12 jidlo nam bylo doneseno po cca 50 minutach. A to po nekolika dotazech na obsluhu.