Pizzerie

O čem se diskutuje?

Diskutujeme o Pizzeriích v Milovicích.


 
2010 28.Září 23:05 B.K.: A proč se lidi zbláznili do placky? Je to vesměs takový fastfood. Normální restaurace nerozváží jídlo. To je spíš okruh těch pizzerii. Proto lidi je mají více v podvědomí. A majitelé techto podniků zas vidějí velké zisky. Výroba takové základní pizzy je asi tak do 30 kč a prodejní za 95 kč. To je hezkej zisk co? Ale zas nikdo nevidi ty náklady. Vemte si třeba, že děláte pizzu jednu, ale přitom vám jede celá pec kde se dá dělat jich najednou třeba 10. A nebo když zrovna se nedělá tak nemůžete nechat pec vyhasnout. A to málo kdo vidí když si zakladá pizzerii. A kde je nejlepší v Praze? Choďte a ochutnávejte. Každý má jiné chutě. Třeba Rugantino , Venezia Praha 2 a občas Colonáde. Ale jsou i lepší. Hledejte. :thumb: