Pribeh veci....

O čem se diskutuje?

video k zamysleni


Pravidla pro odeslání příspěvku

  • Příspěvky, které budou v rozporu se zákony, slušnými mravy nebo jinak nevhodné pro uveřejnění, budou smazány.
  • Podpis je povinný údaj, který musí obsahovat min. 3 a max. 30 znaků
  • Maximální povolená délka příspěvku je 600 znaků
  • Příspěvky obsahující jakoukoliv inzerci budou smazány
  :-) :-D :-( 8-O :-/ :-x :oops: :roll: :!: :?: ;-) :thumb: :fie: :ok: :wacko: :cry: 8-) 
  [b]tučný text[/b] [i]text kurzívou[/i] [br] [url=http://webová_adresa]text odkazu[/url] [img]http://adresa_obrázku[/img] [q]text citace[/q] 
Opište prosím text z obrázku :
   

Reagujete na příspěvek:

2011 23.Květen 23:27  Jozef: (Re: St@nda z 22.Květen 23:26): Já samozřejmě vím,že uzené maso je karcinogenní ale to moje není naloženo v rychlosoli (sanitr=praganda).Nakládáme do kuchyňské.Moje slanina chutná i dietologům.Tím chci říci,že když se chce tak to jde.Je dobře, jak říkáš,že malí výrobci si začínají uvědomovat,že pro slušný jídlo si je někteří rádi najdou,jenom je třeba neprodávat rozemleté kůže s moukou a místo prátem spojené rosolem(agar).Uzeninu necpat do Kotusinu(umělá střeva vyrobená z hovězích kůží).Je to tak,že když pověsíš špekáček na větrané místo tak vyschne na lahůdku a neschnije jako to zvěrstvo co je dnes na pultech všech márketů.