Nejste přihlášen/a
Přihlásit
Zaregistrovat se
Neoficiální a nezávislé stránky města Milovice
Novinky
Inzerce
Diskuzní fórum
Ankety
Kalendář akcí
Spolujízda
Fotogalerie
Články
Sponzorský odkaz
Můj účet
O tomto webu
Restaurace
Seznam témat
Přidat komentář
1
2009 12.Říjen 19:59
St@nda
:
(Re: bezny konzument z 12.Říjen 19:57): To uz mam za sebou
Nenasel jsem jedineho vyrobce pouzivajici tradicni receptury
Ale nevzdavam se
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 12.Říjen 19:57
bezny konzument:
(Re: St@nda z 12.Říjen 19:51): Nebudes litovat. Ale jak jsem psal - venkovsky domaci reznik vystaci se siti 5-10 prodejen, kam dodava a k tomu par hospod a restauraci. Retezce jej nezajimaji, takze zustava na sve cene i kvalite. Vyraz na venkov a vyzkousej to!
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 12.Říjen 19:51
St@nda
:
(Re: bezny konzument z 12.Říjen 14:46): Jsem bohuzel zvykly na skutecnou domaci kvalitu. Znam osobne nekolik malych vyrobcu a vsichni do jednoho se priznavaji, ze maji na vyber bud vyrabet a prodavat nebo pouzivat tradicni receptury
V kazdem pripade reznictvi na Smichove rad navstivim pro nakup nejakych vzorku
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 12.Říjen 19:47
St@nda
:
(Re: mcquak z 11.Říjen 23:38): Bohuzel mam jinou zkusenost
Kvalitni uzeniny se daji najit jenom sporadicky u nekterych "luxusnejsich" vyrobku...
Jestli mas tip na opravdu prirodni sunku, spekacky a vysocinu bude moc rad
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 12.Říjen 14:46
bezny konzument:
(Re: St@nda z 11.Říjen 22:33): On si pak clovek zajde do trendy posh baru-restaurantu treba na smichove, kde opecena klobasa s oblohou stoji 95 korun. Na prvni pohled ma pocit, ze se provozovatel restaurace zblazniul, ale kdyz prekona neduveru a tu klobasu si da, dostane neco velmi chutneho a kvalitniho, co je plne masa a ne nahrazek. Cena je sice strasliva, ale gramaz a k tomu ta bohata zeleninova priloha delaji z takoveho jidla treba plnohodnotnou veceri. Asi taky berou z Davle.
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 12.Říjen 14:43
bezny konzument:
(Re: St@nda z 11.Říjen 22:33): Shodou okolnosti jsem i drive mel moznost ochutnat ony uzeniny z Davle a jine - po Cechach, Morave i Slezsku je spousta rezniku-malovyrobcu, kteri maji maly kramek a dodavaji do dvou tri hospod ci restauraci. kupodivu jejich ceny nejsou treba dvojnasobne ale jen treba o tretinu vyssi. Tlacenka chutna jako tlacenka z obrazku Josefa Lady, clovek se po ni nenafoukne, snadno ji stravi. Lancmit je tuhy, chutny a je z nej citit maso, neni to to odporne blato z velkovyroby. Parek je masovy, ne sojovy atd. Kdo jezdi sluzebne autem po republice, urcite uz ma sve "venkovske" rezniky vycihnute.
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 11.Říjen 23:38
mcquak
:
(Re: St@nda z 11.Říjen 22:33): Kvalitni uzeniny k dostani jsou. Jen je potreba zapomenout na cenu a koukat na slozeni...
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 11.Říjen 22:33
St@nda
:
(Re: bezny konzument z 9.Říjen 15:54): Zvlastni clanek...na jednu stranu vypada jak stiznost na neutesene pomeru potravinarske vyroby a na druhou jak "placena reklama".
Priznam se, ze by me nadmiru prekvapilo, ze se v nasem statecku najdnou objevili vyrobci uzenin, kteri by vyrabeli skutecne uzeniny...poslednich minimalne 15 let jsem na ne nemel stesti
Velice rad bych tuto zkusennost zmenil
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2009 9.Říjen 15:54
bezny konzument:
Hezký text o tom, co u nás v restauracích také jíme a kde to můžeme nakoupit.
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
1