Restaurace


 
2010 20.Březen 10:43 (R)St@nda: (předchozí) (Re: Ještě něco z 19.Březen 00:10): Jo zajimavy cteni ;-\)
2010 20.Březen 10:39 (R)St@nda: (předchozí) (Re: UPRESNENI z 18.Březen 23:49): Trosku si pletes dojmy s pojmy :roll:
Tocit dusikem znamena tocit dusikem. Pres lety si delal jeden z pivovarnickych koncernu vyzkum na nejlepsi medium pro tlaceni piva a nejlepe vysel zrovna dusik, na druhem miste byla smes N+co2 v pomeru 80/20.
Mimochodem dusik jako medium je doporucovan treba pro Velvet, Kelt(skoda ho :-\( ),vino,atp.
Smesi se samozrejme vyrabeji i v nizsich pomerech az do 1/1.
Budu rad pokud upresnis ve ktere Milovicke restauraci se pouziva k tlaceni Plzne neco jineho nez CO2:\?: Prozatim o zadne takove nevim ;-\)
2010 19.Březen 08:28 Alex: (předchozí) (Re: UPRESNENI z 18.Březen 23:49): :thumb: :ok:
2010 19.Březen 08:28 Alex: (předchozí) (Re: UPRESNENI z 18.Březen 23:49): :thumb: :ok:
2010 19.Březen 00:10 Ještě něco: (předchozí) http://www.prazdroj.cz/cz/o-pivu/tlacne-plyny/plyny
2010 18.Březen 23:49 UPRESNENI: Nebo kdo prvni zacne tocit z TANKU uz se proberte kdo ma v Milovicich Gambrinus nebo Plzen tak to toci Dusikem ostatni pivovary nevim ale tocit Dusikem znamena smes CO2 a Dusik (směs 20% CO2 a 80% N2 směs 30% CO2 a 70% N2 směs 50% CO2 a 50% N2) jinak to nejde Plzenske Pivovary dodavaji budiky na bomby a ty jsou na tu smes na CO2 je ten zavit vetsi. Takze kdyz tomu nerozumite tak o tom nepiste diky.