Nejste přihlášen/a
Přihlásit
Zaregistrovat se
Neoficiální a nezávislé stránky města Milovice
Novinky
Inzerce
Diskuzní fórum
Ankety
Kalendář akcí
Spolujízda
Fotogalerie
Články
Sponzorský odkaz
Můj účet
O tomto webu
Restaurace
Seznam témat
Přidat komentář
1
2010 20.Březen 10:43
St@nda
:
(Re: Ještě něco z 19.Březen 00:10): Jo zajimavy cteni
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2010 20.Březen 10:39
St@nda
:
(Re: UPRESNENI z 18.Březen 23:49): Trosku si pletes dojmy s pojmy
Tocit dusikem znamena tocit dusikem. Pres lety si delal jeden z pivovarnickych koncernu vyzkum na nejlepsi medium pro tlaceni piva a nejlepe vysel zrovna dusik, na druhem miste byla smes N+co2 v pomeru 80/20.
Mimochodem dusik jako medium je doporucovan treba pro Velvet, Kelt(skoda ho
),vino,atp.
Smesi se samozrejme vyrabeji i v nizsich pomerech az do 1/1.
Budu rad pokud upresnis ve ktere Milovicke restauraci se pouziva k tlaceni Plzne neco jineho nez CO2
Prozatim o zadne takove nevim
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2010 19.Březen 08:28
Alex:
(Re: UPRESNENI z 18.Březen 23:49):
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2010 19.Březen 08:28
Alex:
(Re: UPRESNENI z 18.Březen 23:49):
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2010 19.Březen 00:10
Ještě něco:
http://www.prazdroj.cz/cz/o-pivu/tlacne-plyny/plyny
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2010 18.Březen 23:49
UPRESNENI:
Nebo kdo prvni zacne tocit z TANKU uz se proberte kdo ma v Milovicich Gambrinus nebo Plzen tak to toci Dusikem ostatni pivovary nevim ale tocit Dusikem znamena smes CO2 a Dusik (směs 20% CO2 a 80% N2 směs 30% CO2 a 70% N2 směs 50% CO2 a 50% N2) jinak to nejde Plzenske Pivovary dodavaji budiky na bomby a ty jsou na tu smes na CO2 je ten zavit vetsi. Takze kdyz tomu nerozumite tak o tom nepiste diky.
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
1