Nejste přihlášen/a
Přihlásit
Zaregistrovat se
Neoficiální a nezávislé stránky města Milovice
Novinky
Inzerce
Diskuzní fórum
Ankety
Kalendář akcí
Spolujízda
Fotogalerie
Články
Sponzorský odkaz
Můj účet
O tomto webu
Restaurace
Seznam témat
Přidat komentář
1
2012 24.Leden 21:40
St@nda
:
(Re: Misanera z 24.Leden 18:24): Hmmmm. to je dobry chroupani
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 24.Leden 20:47
Tvaroh
:
(Re: RudyK z 24.Leden 00:17): Přesně tak, rozdíl je jenom v příloze. Ale jíst se ta hmota dá
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 24.Leden 18:24
Misanera
:
(Re: St@nda z 24.Leden 18:12): No jak se to vezme...
ale preferuju garlic bread,ten dělám často
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 24.Leden 18:12
St@nda
:
(Re: Misanera z 24.Leden 14:08): Jsi nastvana casto? To by mohla byt pro stanek zajimava konkurence
Myslim , ze me ta pizza muze prekvapit jenom v dobrem
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 24.Leden 14:08
Misanera
:
(Re: St@nda z 23.Leden 17:49): Tak znám stánky kde mají suprovou pizzu a když se naštvu,tak si jí udělám doma
ale pizzerií je tu fakt dost.
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 24.Leden 00:17
RudyK
:
(Re: Tvaroh z 23.Leden 20:57): Mám dotaz,jakej je rozdíl mezi M1 a M51??Nějak sem nepostřehnul rozdíl,jediný,co se mění,že je to rejže,nebo nudle,ostatní hmota je pokaždý stejná
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 23.Leden 20:57
Tvaroh
:
(Re: St@nda z 23.Leden 17:49): No, jak kterej stánek. Někdy maji pizzu i u stánku parádní
Nicméně pizzérek už tu máme, řek bych, dost. Spíš by se tu možná uchytil číňan s občerstvovnou typu "M1-M65" ,vše za 59,-
No, a k restauracím...zdá se mi, že od novýho roku část místních podniků touží po přízvisku "U Suchánků". Milten, nová servírka, vykecávající se asi půl hodiny v kuchyni, zatimco v lokále mělo už tak deset lidí dlouhou dobu dopito. Obdobně Piacenza, nová servírka, ale ta spoň vypadala, že maká, byť si nás a prázdnejch půllitrů taky dobrou půlhodinu nevšimla...
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
2012 23.Leden 17:49
St@nda
: To jsem zvedav na poznatky mistnich gurmanu
Dle mych zkusenosti je pizza z takovych stanku spise na rychle zasyceni nez na pochutnani
Zrušit zobrazení vlákna
reagovat
1