Klokan v Milovicích


 
2011 30.Červen 10:22 Vomastková: Takže konečně klokan. Škoda, že jsem ho nezmerčil, už to mohl mít za sebou a konečně by to naše grilování mělo šťávu. Klokan je nejlepší s mladou cibulí. Takhle ho asi zase drží nějakej trouba co jezdí do práce Tatrou 613 a sežere ho, až ho vykrmí. Tihle lidi nevědí nic o mase. Cpát klokana kukuřicí, aby hodně ztučněl. Pak to maso je takový hnusně rosolovitý a rozplizlý. Správně se má klokan krmit mrkví a zelím. Před porážkou trochu prohnat po zahradě, aby se maso pořádně prokrvilo. Pak bum, hned vyvrhnout a na rožeň s ním. Z hlavy je možné uvařit opravdu chutnou polévku, která se nejvíce chutí podobá čerstvé psí. A masa z dobře připraveného klokana je habaděj. Ještě jednou škoda, že jsem ho nezahlédl včas. No, třeba se ještě objeví.